It's friday

2011-12-09♥18:40:55
Bilder på mig mfl. 2011Kommentarer: 3
bloglovin
Hola vänner! Här sitter jag och försöker ta fina bilder framför min webbkamera utan någon framgång. Tyskaprovet gick bra idag, skönt! Har alltid lika mycket ångest inför dessa prov, det känns som att man aldrig är tillräckligt förberedd.

Idag missar jag tyvärr den årliga idolfinalen men jag får helt enkelt se reprisen imorgon istället, jag håller självklart på Amanda Fondell, hon har varit en favorit sedan allra första början så det är gött att hon kom till finalen. Det är hon värd, hade dock velat se lite girlpower i finalen.

Inspirationen är inte på topp nu, har inget att ladda upp inom varken klädväg, musikväg eller textväg.. Imorgon ska jag försöka fota dagens outfit men det lär inte gå så bra, när jag säger att jag ska försöka så blir det aldrig så. Menmen, så kan det vara. Ska nu bädda ner mig i soffan med nya ELLE numret i knät. Det är alltid lika kul när tidningen dimper ner i brevlådan.

Ha en fin kväll! Kramar Olivia
Kommentarer
Postat av: amanda

DAGENS/FREDAGENS blogg är nu utsedd, gå in och kika om de var du.

OM INTE? Rösta gärna på de som gått vidare som kommer upp senast 01.00.

Anmäl dig gärna på söndag igen för att bli måndagens blogg!!

2011-12-10 @ 00:01:15
URL: http://amathildas.devote.se
Postat av: Claudia

Älska fredagar :)

2011-12-10 @ 17:11:55
URL: http://alwaysclaudia.blogg.se/
Postat av: sanna

Hej, jag har en tävling på min blogg där jag lottar ut en VooDoll! :) Kika in om det är ngt för dig, eller så kan du ju vänta tills nästa vecka då jag lottar ut 3 skal till din mobil!Om du lägger till mig på bloglovin' så gör jag detsamma såklart!KRAMWww.socosy.blogg.se

2011-12-21 @ 18:19:10
URL: http://socosy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

NAMN
Kom ihåg mig?

MAIL

URL

Kommentar:

bloglovin
Trackback