Grymt!

2011-11-29♥15:27:38
Allmänt Kommentarer: 5

Sailors fighting in the dance hall

2011-11-28♥22:28:57
Kommentarer: 8
Nyligen hittade jag denna underbara tröjan inne i en liten second hand butik och jag föll verkligen direkt för den. Älskar den blåa färgen samt det stickade mönstret, mysig är den också! Den passar perfekt nu till vintern. (Visste inte vad jag skulle skriva för rubrik så det fick bli en liten textrad från en låt istället)29 november 2011

2011-11-28♥22:13:00
Allmänt Kommentarer: 0
December närmar sig med stormsteg och jag är verkligen superduper glad! Nu vill jag inget hellre än att få jul, går till och med runt och sjunger på massvis med jullåtar (mycket ovanligt) och försöker komma på världens bästa julklappar men ärligtalat går det inte så bra, jag har inte hittat en enda julklapp. Men det är ju ingen brådska, det är ju inte jul förrän om en månad.

Skolan är stressig som vanligt, lite redovisningar framöver samt lite prov men annars är det väl lugnt. Ett lov kommer att sitta fint, är oerhört trött på skolan just nu, behöver verkligen vila ut för en gångs skull. Nog talat om mina I-landsproblem, det kunde faktiskt varit värre!

Mitt motto nu är "Det kunde varit värre!" eftersom det verkligen stämmer. Jag har det otroligt bra här i Sverige, jag har en fantastisk familj, fantastiska vänner och en skolutbildning. Varför klaga? Nej, snart dags att sova, skall gå upp tidigt imorgon! Sov gott!