Det är bara att plugga

2012-11-20♥21:30:00
AllmäntKommentarer: 2
bloglovin
Ingen rolig uppdatering idag eftersom jag kommer att spendera resten av kvällen och halva natten nergrävd i min kemibok. Önska mig lycka till! Jag valde natur själv. Why..
 

Kommentarer
Postat av: Ditt största fan

Varför valde du natur av alla ämnen som finns? Och du bor i göteborg dem har mer gymmnasie val än min lilla skit stad (lidköping)

Svar: Hej! Ja, jag valde väl natur för att det var de ämnena som jag hade lättast för. Sedan är natur en väldigt bred utbildning så du har en bra grund om du vill läsa vidare efter skolan! Jag tvekade själv jättemycket mellan natur och estet men nu i efterhand är jag jätteglad över att jag faktiskt valde natur.
Jag bor ungefär några mil utanför Göteborg så jag pendlar i 1 h till skolan och 1h från skolan varje dag men jag tycker att det är värt det. Så om du hittar en grym skola i närheten av Lidköping så kan du ju alltid börja där och pendla! :)

Kramar
OLIVIA

2012-11-21 @ 11:32:21
Postat av: Matilda

Haha, ibland känns det så :) Själv undrar jag ganska ofta varför jag utsätter mig för all stress som skolan innebär. Fast samtidigt, det är ju värt det i längden :)

2012-11-30 @ 08:16:03
URL: http://matildalinneaforslund.blogg.se

Kommentera inlägget här:

NAMN
Kom ihåg mig?

MAIL

URL

Kommentar:

bloglovin
Trackback