2014 - I can't wait

2013-12-18♥23:30:40
AllmäntKommentarer: 0
bloglovin
Snart är det nytt år, vi har endast några dagar kvar av 2013, och det känns så underligt men samtidigt så fantastiskt spännande. Jag förstår verkligen inte vart detta året tog vägen, allting gick fruktansvärt fort. Det känns som det var nyligen jag låg hemma på nyårsafton och var riktigt deprimerad för att jag faktiskt inte var med någon, jag låg hemma, ensam och uttråkad. Men det var då jag bestämde mig för att 2013 verkligen skulle bli mitt år, jag bestämde mig för att jag verkligen skulle ta tag i mitt liv på riktigt och satsa på allt jag ville satsa på. Jag hittade faktiskt min lapp med nyårslöften för 2013 här om dagen och mina mungipor gick uppåt när jag läste allt som stod där. 
 
♥ Satsa på musiken
♥ Våga misslyckas
♥ Sköta mina studier

Nu när jag ser tillbaka på mina nyårslöften så kan jag faktiskt nöjt erkänna för mig själv att jag faktiskt lyckats med att uppfylla alla tre. Musiken har gått magiskt bra, vilket år jag varit med om. Jag kommer nog aldrig inse att allting hände mig. Duett med Anton Ewald, skivkontrakt, otroliga (jag vet inte om jag är tillräckligt känd för att kalla det fans men jag gör det ändå, hehe) fans som stöttar mig. 
 
När det kommer till punkten att "våga misslyckas" så är det främst inom kärleken. Jag bestämde mig för att våga satsa, är jag intresserad av någon så ska jag faktiskt våga prata med personen, våga visa mina känslor, våga misslyckas. Den punkten kan jag säga att jag fått jobba med väldigt mycket men i slutet av denna sommaren så började jag kämpa på riktigt och det går framåt, men det är några steg kvar att ta, haha. 
 
Jag har fått bättre betyg än vad jag väntade mig, betygen A-C i alla ämnen (förutom kemi då men jag tänker inte ens räkna med det för det gäller inte, my grades, my rules) och det är ganska stort för mig då jag går natur på en av de främsta skolorna i Göteborg. 
 
Jag är oerhört nöjd över mina prestationer, och nu kan jag inte ens vänta på att se vad 2014 har att erbjuda. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

NAMN
Kom ihåg mig?

MAIL

URL

Kommentar:

bloglovin
Trackback