Glädje

2014-04-11♥22:07:43
Tankar och åsikterKommentarer: 1
bloglovin
Jag lämnar Stockholm central med en underbar känsla i magen. Solnedgången är vackrare än någonsin och himlen har färgats starkt rosa. Jag ler för mig själv samtidigt som jag känner mig så lycklig efter denna dagen. Min dag spenderades i en studio ute i Solna, jag spelade in min första singel. Jag är fortfarande i det stadiet då allting känns så himla overkligt. Är det verkligen jag som får vara med om detta? Är det jag som faktiskt får dessa chanser? Ja. Det är jag. 
 
Ibland så känns verkligen livet helt fantastiskt, det är som att man lever i en dröm. Men man ska aldrig glömma bort att det är de svåra stunderna som får dig att uppskatta de fantastiska stunderna. Jag har haft en riktigt svår start på året. Från januari till mars så har jag från och till bara varit ledsen och haft ångest för det mesta. Ångest för skolan, ångest för musiken och ångest för lite mer privata saker. Det har känts som att ingenting någonsin skulle bli bättre. Men det blev det. 
 
Det är så oerhört viktigt att försöka se det positiva när livet känns som sämst. Det är i princip helt omöjligt, jag är inte en sådan som gör det. När jag mår dåligt, då jäklar tycker jag synd om mig själv. Då känner jag att jag är den olyckligaste personen i världshistorien. GÖR INTE DET! Det blir verkligen inte bättre av att tycka synd om sig själv. Trots att det känns svårt så handlar det om att intala sig själv en endaste sak: Det kommer verkligen bli bättre. 
 
Som jag skrivit förut, "an arrow can only be shot by pulling it backward. When life is dragging you back with difficulties, it means it's going to launch you into something great. So just focus, and keep aiming.". Det är citatet jag lever för, skit i carpe diem och alla de citaten, de kommer inte hjälpa dig. Bara se framåt och kämpa på. Det kommer man långt på.
 
 

Kommentarer
Postat av: Bella

fint skrivet Olivia! <3

2014-04-14 @ 18:35:08

Kommentera inlägget här:

NAMN
Kom ihåg mig?

MAIL

URL

Kommentar:

bloglovin
Trackback