Förebilder?

2014-02-09♥16:59:43
Tankar och åsikterKommentarer: 1
bloglovin
Jag får ofta frågan vart jag hämtar min inspiration när det kommer till musik. Vilka är dina förebilder? Vilka ser du upp till? Jag tycker alltid att denna frågan är riktigt svår att svara på då jag faktiskt inte har en enda specifik artist som jag ser upp till. Jag hämtar inspiration från så många olika artister som jag bara kan. 
 
Problemet har genom alla år varit att jag alltid försökt vara någon annan än den jag är då jag haft ett självförtroende som pendlat upp och ner varenda dag som gått. Så fort jag fick en riktigt stor idol så ville jag vara precis som hen och jag förlorade mig själv direkt. Det är detta jag vill undvika vilket lett till att jag faktiskt inte har en enda riktig förebild för att förhindra att kopiera denna personen rakt av. 
 
Men som många av er kanske vet så är jag en sådan person som faktiskt har många förebilder, fast inom sport. Jag har exempelvis mycket lättare för att börja dyrka en fotbollsstjärna (ja, ni alla vet att jag pratar om Sam Larsson, hehe) än en artist. Detta är väl på grund av att jag inte vill kopiera någon rakt av, och eftersom jag inte riktigt har någon form av karriär inom idrotten så känner jag att det är lättare att finna förebilder inom sporten. 
 
Men visst finns det ett flertal personer inom musiken som jag verkligen ser upp till. Beyoncé för hennes fantastiska röst, hennes dans och hennes brinnande intresse för kvinnans självkänsla. Rihanna för hennes grymt coola attityd och självförtroende. Justin Bieber för hans fantastiska röst, hans fantastiska musik och förmåga att fånga en hel publik med bara en blick. Miley Cyrus för hennes förmåga att vara konstant intressant och omtalad av människor, hon får så mycket skit men hon fortsätter med det hon tror på trots all kritik efter exempelvis Wrecking ball. Det är strakt. Alla dessa människor som jag nämnt ser jag verkligen upp till, men det är ingen av dessa som jag skulle säga är min största idol någonsin. (Okej, möjligtvis Justin Bieber då jag börjat bli totalt besatt av hans musik, haha). Och detta är för att jag är rädd för att dyrka en artist så mycket att det slutar med att jag vill göra exakt samma musik som den personen, dansa likadant och klä mig likadant. För hur kul är det med en liten kopia? Jag vill inte bli en ny Beyoncé eller en ny Rihanna. Jag vill vara Olivia. 
 
Bilder från we♥it
 
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Du är själv en sann förebild!

2014-02-10 @ 23:33:21

Kommentera inlägget här:

NAMN
Kom ihåg mig?

MAIL

URL

Kommentar:

bloglovin
Trackback