Singel på alla hjärtans dag

2014-02-13♥23:29:23
Tankar och åsikterKommentarer: 2
bloglovin
Imorgon infaller den dagen som älskas av så många människor, men som samtidigt hatas av ett flertal. Det är alla hjärtans dag som är här igen. Dagen då de som är singlar känner sig extra ensamma och olyckliga. Varför är det så? Varför har denna hetsen om att ha en partner på alla hjärtans dag uppkommit? Vår situation ser likadan ut som alla andra dagar om året, det är inget som förändras bara för att datumet är 14:e februari. Men det är just att imorgon kommer paren uppfattas som fler och sötare och gossi-gosigare än någonsin. Och ditt hat för de som har en partner kommer att växa. Trust me.

Men varför vara bitter bara för att man inte har någon partner som man har en romantisk relation med? "Varför inte se det som en dag då du visar din uppskattning för dina nära och kära?" Det där jäkla citatet som alla i ett förhållande kommer med. Du vill bara klappa till dem rakt i ansiktet, am I right? 
 
Jag har i flera år i rad varit riktigt ledsen och känt mig så fruktansvärt ensam på alla hjärtans dag. Samma gamla visa varje år. Man vaknar upp, möter allas kärleksfulla bilder på alla dessa sociala nätverk och du känner hur en stor klump bildas i magen. Jag som överkänslig människa sätter mig självklart i min säng och gråter en flod innan jag orkar ta mig upp ur sängen (japp, det är sådan jag är). Sedan ska man genomlida dagen, man ser par på stan, man ser dem sitta på restauranger, och där går du helt själv i regnget (aningen dramatiserat, hehe) och lyssnar på din depplista för att du skall kunna tycka synd om dig själv. Du tar fram alla dåliga sidor hos dig själv och intalar dig själv att det inte är konstigt att du är singel. Att du alltid kommer förbli singel och att ingen någonsin kommer att älska dig. 
 
VARFÖR?! Varför har jag slösat så många år på att vara hemma och tycka synd om mig själv? Det finns ingen glass i världen som löser mina problem, inte ens Ben&Jerry's pish food! Det kommer inte bli bättre för att man ligger hemma och hatar livet. Visst är det jobbigt att dra sig ifrån sin älskade TV-serie och glassen men det finns ingen anledning att ligga hemma och vara ledsen för att det är den 14:e februari. Imorgon ska jag träffa några tjejkompisar, vi ska köpa lite pizza och bara umgås. VEM har sagt att man måste ha en date på alla hjärtans dag?
 
Visst, jag kommer säkert vara lite ledsen imorgon. Men det är inte på grund av det faktumet att jag är singel. Utan det är för att jag tycker om en kille väldigt mycket, en person som antagligen inte tycker om mig på samma sätt, och imorgon så kommer jag självklart tänka på honom just för att det är alla hjärtans dag och jag börjar tänka på hur dagen hade kunnat firas. Men vet ni vad? Imorgon så är jag singel och det är fruktansvärt underbart! Jag kan bara umgås med mina vänner och prata om allt mellan himmel och jord, och jag skall inte känna det minsta ångest! 
 
Nu hoppas jag att alla får en underbar alla hjärtans dag, oavsett om du är singel eller i ett förhållande! Vi alla förtjänar en fantastisk dag! Puss o kram på er allesammans!♥
 
Bilder från we♥it

Kommentarer
Postat av: Linda

Men vänner är ju också bra. :)))))))))

Sött inlägg. Innerst inne vet du att det sitter minst fem killar och tänker samma sak om dig som du tänker om F.

Kramikram, nu är det alla hjärtans dag. Älskar dig syster! <3

2014-02-14 @ 00:00:48
Postat av: Anonym

Är det anton du pratar om?? Ni hade i alla fall varit jätte söta tillsammans! <3

Svar: Haha, nej det är det inte! Men tack så mycket! <3
Puss å kram
OLIVIA

2014-02-14 @ 10:20:03

Kommentera inlägget här:

NAMN
Kom ihåg mig?

MAIL

URL

Kommentar:

bloglovin
Trackback