Stockholm

2014-06-11♥06:08:00
Min musikresaKommentarer: 0
bloglovin
Jag hade verkligen fantastiska dagar i Stockholm med två bästa vänner! Vi åkte upp tidigt i söndags och kom fram vid lunchtid. Vi gick direkt ut på stan och bara vandrade runt på Stockholms gator. Jag är verkligen en sådan människa som bara kan gå runt och studera alla byggnader i Stockholm utan att bli uttråkad, det är så fantastiskt fint. Självklart så slank vi in på Espresso House under dagen och åt och drack en fantastiskt god smoothie. 
 
På kvällen var det bara att lägga sig så tidigt som möjligt, för morgondagen skulle vara riktigt lång för oss. Det var nämligen dags för min första videoinspelning. Jag kan tyvärr inte säga så mycket om den, men det var ett fantastiskt team jag fick chansen att jobba med, fantastiska människor som jag fick chansen att träffa och fantastiska platser. Det blev en lång dag, vi början 09:00 och vi kom hem till hotellet igen vid 23:00, så det var bara att stupa i säng när vi kom hem.
 
Sedan kom vi hem vid lunchtid igen igår till Göteborg. Jag är så glad att jag fick chansen att uppleva detta med mina bästa vänner, resan kunde inte blivit mer lyckad. 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

NAMN
Kom ihåg mig?

MAIL

URL

Kommentar:

bloglovin
Trackback