Färgen på tröjan spelar ingen roll

2014-03-30♥21:59:56
Tankar och åsikter Kommentarer: 2
Nästan ingen människa har kunnat undgå den fruktansvärda tragedin som skedde tidigare idag i Helsingborg. Det var soligt, det var allsvenskapremiär och Helsingborgs IF skulle ta emot Djurgårdens IF. En fotbollsfest i högsta grad. Det slutar med att allting spårar ur och en 40-årig småbarnspappa får lämna jorden. Detta tynger alla våra hjärtan, men framförallt alla fotbollsälskare. Vi supportrar som vet hur mycket ett lag kan betyda för en, hur mycket tid och kärlek man lägger ner på sitt lag. Men tydligen räcker inte kärleken för ett lag, man ska tydligen ta till våld också för att visa sin så kallade "kärlek" för laget. 
 
Detta är en händelse som INTE ska ske. VARFÖR i hela världen ska våld tas till för att rikta det mot människor som inte bär samma tröja som dig, eller delar samma kärlek till samma lag som dig? Fotboll handlar inte om att genom våld visa att det är ditt lag som är det bästa, fotboll handlar om gemenskapen som du känner med ditt lag, med supportrarna, med arenan. Fotboll är kärlek. 
 
Efter denna händelsen kommer inte fotbollssverige se likadant ut. Tron på mänskligheten bleknar för mig och för alla andra. Det är nu vi allesammans måste gå ihop tillsammans och visa att vi tillsammans står för kärleken, inte för hatet. Det är klart jag förstår hetsen som uppstår supportrar sinsemellan. Jag själv blir brutalt provocerad av motståndarlagets supportrar ibland, det är helt naturligt. Men varken jag eller någon annan kommer eller SKA någonsin dra det så långt som en/flera supporters gjorde idag. Jag blir mörkrädd.
 
Fotboll är kärlek och gemenskap.
 
Idag bär vi inga färger på våra tröjor. Idag bär vi alla färger.
Bild från aftonbladet. 
 

22 mars 2014

2014-03-22♥15:23:34
Allmänt Kommentarer: 1
Så mycket som händer just nu, så lite tid över till att faktiskt uppdatera på bloggen. Jag hade en period då jag bloggade mycket men nu så har jag verkligen tappat det helt. Det är så svårt att hinna med skolan, vänner, musiken, och främst sig själv. Man måste alltid se till så att man själv mår bra, för det är du själv som är viktigast i ditt liv. Det har varit några jobbiga veckor för mig men jag blickar framåt. Det blir ljusare utomhus, det blir varmare, vårigare och bara bättre. Så nu ska jag se till att vara glad och bara njuta av livet! Hoppas ni får en fortsatt fin lördag. Jag ska plugga lite mer matte och sedan ska jag in till stan! Kram
 
 

#visafärg

2014-03-11♥22:16:45
Allmänt Kommentarer: 0
)