Snart 18

2014-05-31♥18:21:20
Allmänt Kommentarer: 0
Födelsedag
 
Födelsedag by oliviaeliasson featuring H&M
 Om precis en vecka så fyller jag 18 år och det känns så fantastiskt galet. Jag, 18 år? Det är bara sjukt. Oavsett så har jag försökt slänga ihop ett litet collage här med lite saker som jag önskar mig. Men jaa, detta är bara lite exempel, inte direkt så att jag VILL ha allt detta utan jag hittade lite blandat som jag tycker var fint och så. Tro inte att jag är en sådan som förväntar mig presenter för typ 50.000 kronor hahahaha. Såklart blev collaget gulligt och rosa, that's me. 

Motivation

2014-05-28♥00:12:22
Träning och hälsa Kommentarer: 0
Att komma igång med träningen är verkligen inte det lättaste som finns. Det krävs oerhört mycket ork och inte minst motivation för att komma igång. Därför är det viktigt att sätta upp ett mål innan du börjar träna som du planerar att nå vid en viss tidpunkt. Det kan vara att bli starkare i armarna, starkare i benen, få bättre kondition m.m. Jag tror att det är oerhört viktigt att ha ett mål som är anpassat efter din verklighet. Min motivation är min artistkarriär. Hade jag inte haft skivkontrakt hade jag inte känt samma press över att träna min kondition. Men eftersom jag i längden ska klara av att sjunga flera låtar i sträck och sedan dansa lite, så krävs det en fantastisk kondition som inte jag har, ÄN. 
 
Nummer två är att införskaffa lite träningskläder och tillbehör. Köp ett par riktigt snygga skor, eller en sjukt snygg shaker/vattenflaska. Hur fånigt det än låter så lovar jag dig att det kommer motivera. Eller om du är intresserad av kläder och sådant, hehe. Jag själv älskar allt som är rosa (förutom typ kläderm haha), så om jag köper rosa saker så blir jag motiverad.
 
Nummer tre är att träna med någon annan. Träna med någon som du tycker är rolig att umgås med! Om du tränar med någon så går det lättare och tiden går mycket snabbare. Jag är en sådan person som bara MÅSTE prata med någon annan när jag tränar. Det spelar ingen roll om det handlar om att springa, köra benpress eller liknande, jag vill ha någon att prata med.
 
Men, nu ska jag inte sitta här och låta som ett träningsproffs, jag har gymmat i ca en vecka, haha. Men jag kan ändå försöka att motivera lite! Hoppas ni blir lite taggade för att uppnå era mål!

Instagram den senaste månaden

2014-05-26♥16:46:39
Allmänt Kommentarer: 0