I behov av inspiration

2014-05-12♥22:39:00
AllmäntKommentarer: 0
bloglovin
 
Jag har länge känt att jag varit i behov av inspiration. Inspiration när det kommer till kläder! Som artist handlar det självfallet om rösten, men idag är rösten tyvärr bara cirka 50%, de resterande 50% handlar om vem du är, vad du har för kläder och vad du har för personlighet. Jag känner just nu att jag inte klär mig så inspirerande.. De flesta dagar slänger jag på mig en vit T-shirt, jeans och ett par Nike-skor och sedan så går jag till skolan. Självklart är det en sak vad man har på sig i skolan men jag vill gärna sticka ut på något sätt när det kommer till utsidan. Något som får folk att kolla en extra gång och tänka "Fan va cool hon är!". Jag tänkte i höstas "Gud va coolt och alternativt med Nike-skor", sedan kom mars och ALLA hade skorna. Life is not fair, haha. 

Men något som jag bestämt mig för ska vara "min grej" är mitt hår. Jag får väldigt ofta komplimanger för mitt hår och framförallt frågor kring hur jag fixar mitt hår (nu pratar vi om när jag lockar håret, haha). Detta ska jag tänka extra på och köra på. Min grej är långt vågigt hår! 
 
Klädesmässigt, tveksamt. Men jag anser att man har lyckats att få sin stil när en random människa kan klä ut sig till dig och andra människor ser att de föreställer dig. Till exempel Justin Bieber, ta på dig byxor med häng, en keps där det står swag, någon hoodie, solglasögon och nike-skor så är du hemma. Tar du på dig röda pösiga byxor med hög midja och en vit kort T-shirt med siffran sju så ser man att du är Ace Wilder. Det är det som är mitt mål!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

NAMN
Kom ihåg mig?

MAIL

URL

Kommentar:

bloglovin
Trackback