I'm flawless

2014-05-03♥23:12:42
Tankar och åsikterKommentarer: 4
bloglovin
I'm flawless! Oj vad det sticker i ögonen att läsa en sådan mening. För visst blir man genast lite provocerad när en person har sådant bra självförtroende som verkligen känner så om sig själv. Det är så jobbigt att läsa då man själv vet att man aldrig skulle kunna säga samma sak om sig själv. 
 
Självförtroende - någonting som jag skrivit om mycket tidigare men det är aldrig tillräckligt. För självförtoende är ständigt något som majoriteten måste jobba på! Det är väldigt få dagar som man vaknar upp, ser sig i spegeln och bara: Fan va snygg jag är! Och visst är det synd? För den känslan är verkligen fantastisk. Känslan av att bara vara nöjd över vem man är, både till utsidan och insidan. 
 
Frågan är vad vi kan göra åt saken? För samhället idag är så besatta av att man ska vara helt perfekt. Man skall inte ha några brister över huvudtaget. Vi ska vara vältränade, vara riktigt snygga, samtidigt som vi skall äta perfekta, fina måltider, vi ska vara smarta och prestera bra i skolan, samtidigt som vi gärna ska vara framgångsrika utanför skolan. Ni hör ju, vi går under av den konstanta pressen! Och det är om man lyckas uppnå allt detta som man enligt samhället (och tyvärr sig själv) klassar som flawless.
 
Finns det ens en möjlighet för oss att uppnå detta? Knappast. Visst ser det ut som att vissa lyckas med detta, men det är bara en fasad som man målar upp. Visst följer du minst 50 människor som verkar ha det perfekta livet? Och visst har du suttit där tusen gånger och önskat för dig själv att du var hen? Såklart, det har vi alla gjort. Men det är viktigt att i de stunderna inse att de lägger endast ut bilder på det som är "perfekt" i deras liv. Tror ni att jag lägger upp bilder på mig själv efter att jag varit ute på en joggingtur och har svettats ca 50 liter vatten och ser allmänt död ut? Såklart inte. Samma sak som att jag inte lägger upp bilder på mig själv när jag 07:30 sitter på tåget och sovit 3 timmar den natten. Majoriteten av oss lägger ut bilder som gör så att våra liv framstår som helt perfekta och vi framstår som perfekta. 
 
Men du SKA kunna känna dig så fantastiska som bara DU är. Oavsett om du tränar varenda dag, äter tumblr-måltider, ser ut och sjunger som Beyoncé, har en pojkvän som ser ut som Justin Bieber, eller en flickvän som ser ut som en VS-modell. Du ska kunna känna dig flawless för att du är du. Tell 'em I woke up like this, FLAWLESS!
 
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Såg dig när du skulle in på Ullevi! :)

2014-05-04 @ 18:39:17
Postat av: Anonym

Såg dig i kön på IFK matchen idag! Skulle också kolla!:)

2014-05-04 @ 21:07:24
Postat av: Linda

Såg dig på TV-sändningen från matchen. :)

Tror dessutom att jag stod bredvid dig. :)

Svar: Du skulle gått fram och tagit kort, gör det nästa gång! <3 <3
OLIVIA

2014-05-05 @ 22:42:11
Postat av: Linda

Vågade inte riktigt. :(

2014-05-06 @ 22:13:31

Kommentera inlägget här:

NAMN
Kom ihåg mig?

MAIL

URL

Kommentar:

bloglovin
Trackback