Tattoo

2014-05-18♥16:23:53
InspirationKommentarer: 3
bloglovin
Snart fyller jag äntligen arton år, och jag har länge tänkt på om jag någonsin ska tatuera mig. Antagligen så kommer jag aldrig göra det då jag är en person som hela tiden har beslutsångest och som aldrig är så wild and crazy, MEN jag har ändå tittat lite på we♥it för inspiration. Jag har länge tänkt på antingen tre svalor på handleden (standrad) som representerar mamma, pappa och min syster Linda. Men sedan har jag även tänkt på att skriva någon fin text på sidan av underarmen. Men om jag skulle skriva en text så skulle jag få dödsångest för VAD skulle jag skriva? Haha, som ni hör så kommer det aldrig att bli av!
 
 

Kommentarer
Postat av: Josefin

Är du 96a? Jag har alltid trott att du var född 95, jag trodde du var ett år äldre än mig, men jag antar att vir lika gamla haha.
Jag tatuerade mig i september förra året, hos en bekant. Jag skrev "believe" på insidan av min underarm. Jag trivs såå bra med den, och det är något jag alltid kommer kunna stå för. Jag hade velat haft den i ca 4 år. Så tänk noga efter innan du tatuerar dig, så att du inte ångrar dig!Ha det bra kram!

2014-05-18 @ 21:46:32
URL: http://josefinamanda.devote.se
Postat av: Linda

Aaaaaaaaaaaaaaawwwww! <3 <3
Ska tatuera in ditt ansikte över hela min rygg! :D

Svar: Det kommer bli så fab! <333333
OLIVIA

2014-05-19 @ 00:11:36
Postat av: Anonymous hihihi

Menar du verkligen att du sitter och kollar på de vanligaste mainstream tatueringarna på weheartit när du funderar på vad du ska tatuera?

Svar: Hahahaha, jag ska inte tatuera mig, tycker bara det är kul att kolla på! Sedan så bryr jag mig inte om det är mainstream eller inte, jag skulle tatuera in något som jag skulle trivas med, oavsett huruvida det är mainstream eller inte! :)
Kram
OLIVIA

2014-05-22 @ 20:32:54

Kommentera inlägget här:

NAMN
Kom ihåg mig?

MAIL

URL

Kommentar:

bloglovin
Trackback