Jag som person

2014-10-06♥20:43:00
AllmäntKommentarer: 2
bloglovin
När jag var ute och tog en promenad själv så började jag fundera oerhört mycket, vilket jag alltid gör. Men jag började fundera på mig själv. Jag började tänka på hur jag är som person. Är jag lätt att handskas med? Är jag en väldigt naturlig person som ger mycket energi? Jag kom fram till att jag är en oerhört krävande person att ha som vän. Men detta låter endast negativt, men jag anser att jag är en krävande person för att jag ger så mycket av mig själv till olika människor, och jag vill alltid se att jag får tillbaka lika mycket. 
 
Jag är en sådan person som vill att alla mina nära och kära ska må bra, och då lägger jag ner oerhört mycket energi på dem. Jag är en sådan som spontant kan åka hem till en kompis som bor 45 minuter ifrån mig bara för att hen är ledsen, och jag vill då trösta. Jag är en sådan som alltid ställer upp på att prata, oavsett hur mycket plugg jag har. 
 
Men i och med att jag ställer upp så mycket för andra människor så kräver jag mycket tillbaka. Jag är en sådan som bara måste få bekräftelse och uppmärksamhet tillbaka, annars går jag under. Jag kan väl säga att jag alltid vill att det ska vara rättvist, och då menar jag inom allt. Om någon får sitta fem minuter över tiden på ett prov så blir jag sur, när jag var liten blev jag rasande om min syster fick 1cl mer cola än mig, och lika så blir jag besviken om jag inte får tillbaka lika mycket energi från min omgivning som jag ger ut.
 
På senaste tiden känner jag personligen att jag inte fått tillbaka den energin som jag behöver. Sakta men säkert har jag blivit mer ledsen och igår så brakade jag ihop. Det fanns många anledningar bakom min totala break igår, pressen inom skolan, musiken, träningen, allting. Mina tårar sprutade i över en timme för att det kändes som jag nått världens ände. Jag mår fortfarande lite halvkasst idag, det var en oerhört tuff vecka förra veckan, och jag kände mig mer ensam än någonsin. Men denna veckan ska bli bra, det ska den verkligen. Jag är redo att ge järnet och se allt så positivt jag bara kan. Det är en rolig vecka jag har, gymnasiemässan på torsdag, myskväll med min bästa tjejkompis och mina två bästa killkompisar på fredag. På lördag har jag myskväll med mitt älskade tjejgäng. Varför deppa nu? 

Kommentarer
Postat av: Emma

Även om jag inte har träffat dig så verkar du vara en superhärlig tjej! Sedan jag för första gången hörde dig på youtube (vilket var några år sedan nu...) visste jag att du skulle ha en karriär inom musiken. Din röst är helt otrolig! Du kommer gå långt med din personlighet och musik! Kram

2014-10-07 @ 08:57:44
Postat av: Murder Lipstick

Jag känner igen mig så enormt mycket, ibland verkar man komma till ett vägskäl då man inser att andra inte har samma hjärta som en själv. Nyligen ha jag i princip gett upp på några av mina vänner. Känner att jag alltid gör allt och gärna visar det på osjälviska sätt. Är någon sjuk kommer jag med godis, är någon ledsen anstränger jag mig för att få hen att skratta. Och så går det runt, men på något sätt ges inte den energin tillbaka. Är fett less på folk omkring mig och blir bara mer och mer besviken.

I feel ya.

2014-10-07 @ 11:54:26
URL: http://murderlipstick.blogg.se

Kommentera inlägget här:

NAMN
Kom ihåg mig?

MAIL

URL

Kommentar:

bloglovin
Trackback