Glädje och sorg

2014-09-07♥17:13:22
AllmäntKommentarer: 0
bloglovin
Igår hade jag min sista spelning för denna sommaren! Efter 20 spelningar så sitter jag nu här och har precis vart ute på min allra första sommarturné. Och känslan jag har nu: ja, som rubriken säger, både glädje och sorg. För visst var det med ett uns av lättnad som jag satte mig på tåget igår och bara kände att min sista spelning nu var avklarad. För att vara ute och turnéra tar på krafterna, det är alltid en anspänning innan du ska gå upp på scenen, och du blir oftast uttömd efter en spelning. Förvisso har jag endast spelat en låt denna sommaren, och inte hela konserter varje gång, men det är fortfarande en spänning.
 
Från varje spelning åker man ifrån med ett leende på läpparna. Man har fått sjunga, signerat och träffat alla fina människor som uppskattar ens musik. Det är fantastiskt att få känna den glädjen. Men samtidigt som allt är så fantastiskt så är det även mycket som är jobbigt. Pressen på dig själv är olidlig, du vill alltid prestera på topp, du vill alltid se så bra ut som möjligt och du vill ge dina fans ett trevligt bemötande. Det är inte alltid lätt men man gör det alltid, för utan dina fans så är du ingenting. 
 
Men det jobbigaste av allting är ändå känslan av att inte vara omtyckt. Trots att man får så mycket positivt från så många människor gör det ändå fruktansvärt ont när vissa bara står i publiken och himlar med ögonen och man bara ser hur dom väntar på att du ska gå av scenen. Det är något man får leva med, alla kommer inte tycka om en och sin musik, alla kommer inte vilja ha din autograf. Jag har aldrig tänkt på hur jag ser ut när andra uppträder men jag kommer från och med nu ALLTID se glad och engagerad ut, oavsett om jag gillar artisten eller inte, för nu vet jag hur fruktansvärt jobbigt det är att stå där när ingen verkar uppskatta dig. 
 
Nu lät jag oerhört negativ märkte jag nu, verkligen inte min avsikt. Nu vill jag passa på att tacka alla där ute som jag fått träffa under sommaren, ni är alla guld värda! ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

NAMN
Kom ihåg mig?

MAIL

URL

Kommentar:

bloglovin
Trackback